Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Kostanjski, V. (2010). Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150
Kostanjski, Valentina. "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150
Kostanjski, Valentina. "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150
Kostanjski, V. (2010). 'Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150
Kostanjski V. Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150
V. Kostanjski, "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150