diplomski rad
Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije

Valentina Kostanjski (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Kostanjski, V. (2010). Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski, Valentina. "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski, Valentina. "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski, V. (2010). 'Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

Kostanjski V. Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150

V. Kostanjski, "Promjena bioaktivnog sastava ekstrakta žutog čaja ovisno o uvjetima ekstrakcije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:776150