master's thesis
Defining optimal process parameters of a high intensity ultrasound for changes in physical properties of soy milk using probes with different diameter

Maja Milutin (2010)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations
Cite this document...

Milutin, M. (2010). Definiranje optimalnih procesnih paramatara ultrazvuka visokog intenziteta na promjenu fizikalnih svojstava sojinog mlijeka primjenom sondi različitog promjera (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177902

Milutin, Maja. "Definiranje optimalnih procesnih paramatara ultrazvuka visokog intenziteta na promjenu fizikalnih svojstava sojinog mlijeka primjenom sondi različitog promjera." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177902

Milutin, Maja. "Definiranje optimalnih procesnih paramatara ultrazvuka visokog intenziteta na promjenu fizikalnih svojstava sojinog mlijeka primjenom sondi različitog promjera." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177902

Milutin, M. (2010). 'Definiranje optimalnih procesnih paramatara ultrazvuka visokog intenziteta na promjenu fizikalnih svojstava sojinog mlijeka primjenom sondi različitog promjera', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177902

Milutin M. Definiranje optimalnih procesnih paramatara ultrazvuka visokog intenziteta na promjenu fizikalnih svojstava sojinog mlijeka primjenom sondi različitog promjera [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2010 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177902

M. Milutin, "Definiranje optimalnih procesnih paramatara ultrazvuka visokog intenziteta na promjenu fizikalnih svojstava sojinog mlijeka primjenom sondi različitog promjera", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2010. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:177902