University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document
Prčić, I. (2009). Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176947
Prčić, Ivana. "Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176947
Prčić, Ivana. "Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176947
Prčić, I. (2009). 'Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176947
Prčić I. Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176947
I. Prčić, "Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176947