prikaz prve stranice dokumenta Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja

Prčić, Ivana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Prčić, I. (2009). Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176947

Prčić, Ivana. "Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176947

Prčić, Ivana. "Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176947

Prčić, I. (2009). 'Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176947

Prčić I. Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176947

I. Prčić, "Udjel polifenola i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata yinzhien čaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:176947

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.