master's thesis
Effect of solvents and time of extraction on antioxidative properties of yellow tea extracts

Martina Juričko (2009)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document

Juričko, M. (2009). Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594

Juričko, Martina. "Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594

Juričko, Martina. "Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594

Juričko, M. (2009). 'Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 September 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594

Juričko M. Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2019 September 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594

M. Juričko, "Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594