University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document
Juričko, M. (2009). Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594
Juričko, Martina. "Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594
Juričko, Martina. "Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594
Juričko, M. (2009). 'Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 25 September 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594
Juričko M. Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 September 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594
M. Juričko, "Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594