Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Juričko, M. (2009). Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594
Juričko, Martina. "Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594
Juričko, Martina. "Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594
Juričko, M. (2009). 'Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594
Juričko M. Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594
M. Juričko, "Utjecaj otapala i duljine trajanja ekstrakcije na antioksidacijska svojstva žutog čaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:877594