prikaz prve stranice dokumenta Termička inaktivacija kvasca iz roda Brettanomyces/Dekkera i razvoj specifične selektivne podloge
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Termička inaktivacija kvasca iz roda Brettanomyces/Dekkera i razvoj specifične selektivne podloge

Koričan, Martina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Koričan, M. (2009). Termička inaktivacija kvasca iz roda Brettanomyces/Dekkera i razvoj specifične selektivne podloge (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006267

Koričan, Martina. "Termička inaktivacija kvasca iz roda Brettanomyces/Dekkera i razvoj specifične selektivne podloge." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006267

Koričan, Martina. "Termička inaktivacija kvasca iz roda Brettanomyces/Dekkera i razvoj specifične selektivne podloge." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006267

Koričan, M. (2009). 'Termička inaktivacija kvasca iz roda Brettanomyces/Dekkera i razvoj specifične selektivne podloge', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006267

Koričan M. Termička inaktivacija kvasca iz roda Brettanomyces/Dekkera i razvoj specifične selektivne podloge [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006267

M. Koričan, "Termička inaktivacija kvasca iz roda Brettanomyces/Dekkera i razvoj specifične selektivne podloge", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:006267

Please login to the repository to save this object to your list.