prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba

Zalar, Tomislav
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations

Cite this document

Zalar, T. (2009). Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Zalar, Tomislav. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Zalar, Tomislav. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Zalar, T. (2009). 'Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Zalar T. Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

T. Zalar, "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Please login to the repository to save this object to your list.