diplomski rad
Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba

Tomislav Zalar (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad...

Zalar, T. (2009). Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Zalar, Tomislav. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Zalar, Tomislav. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Zalar, T. (2009). 'Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

Zalar T. Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986

T. Zalar, "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986