Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Zalar, T. (2009). Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986
Zalar, Tomislav. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986
Zalar, Tomislav. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986
Zalar, T. (2009). 'Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986
Zalar T. Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986
T. Zalar, "Utjecaj djelovanja ultrazvuka visokog intenziteta na fizikalna svojstva suspenzija kukuruznog škroba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:950986