prikaz prve stranice dokumenta Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa

Jurić, Anita
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Jurić, A. (2009). Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009722

Jurić, Anita. "Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009722

Jurić, Anita. "Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009722

Jurić, A. (2009). 'Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009722

Jurić A. Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009722

A. Jurić, "Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009722

Please login to the repository to save this object to your list.