prikaz prve stranice dokumenta Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa

Jurić, Anita
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Jurić, A. (2009). Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009722

Jurić, Anita. "Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009722

Jurić, Anita. "Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009722

Jurić, A. (2009). 'Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009722

Jurić A. Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009722

A. Jurić, "Fenolni spojevi i antioksidacijska aktivnost tijekom razvojnih stadija kupusa roda Brassica oleracea i Brassica rapa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:009722

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.