prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi

Zelenika, Lidija
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Zelenika, L. (2009). Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937

Zelenika, Lidija. "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937

Zelenika, Lidija. "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937

Zelenika, L. (2009). 'Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 06 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937

Zelenika L. Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 October 06] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937

L. Zelenika, "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937

Please login to the repository to save this object to your list.