Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Zelenika, L. (2009). Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937
Zelenika, Lidija. "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937
Zelenika, Lidija. "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937
Zelenika, L. (2009). 'Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937
Zelenika L. Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937
L. Zelenika, "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937