diplomski rad
Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi

Lidija Zelenika (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Zelenika, L. (2009). Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937

Zelenika, Lidija. "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937

Zelenika, Lidija. "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937

Zelenika, L. (2009). 'Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937

Zelenika L. Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937

L. Zelenika, "Utjecaj bakterija mliječne kiseline na rast plijesni u čistoj i mješovitoj kulturi", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:510937