prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom

Radoš, Martina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Biochemical Engineering, Industrial Microbiology and Malting and Brewing Technology

Cite this document

Radoš, M. (2008). Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777835

Radoš, Martina. "Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777835

Radoš, Martina. "Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777835

Radoš, M. (2008). 'Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777835

Radoš M. Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777835

M. Radoš, "Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777835

Please login to the repository to save this object to your list.