prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom

Radoš, Martina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada

Citirajte ovaj rad

Radoš, M. (2008). Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777835

Radoš, Martina. "Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777835

Radoš, Martina. "Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777835

Radoš, M. (2008). 'Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777835

Radoš M. Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777835

M. Radoš, "Utjecaj aeracije i miješanja na volumni koeficijent brzine prijenosa kisika u bioreaktoru s mješalom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:777835

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.