University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Štimac, M. (2008). Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186
Štimac, Marina. "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186
Štimac, Marina. "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186
Štimac, M. (2008). 'Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186
Štimac M. Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 May 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186
M. Štimac, "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186