master's thesis
Characterization of the lactic acid bacterial strains isolated from tradicional cottage cheese

Marina Štimac (2008)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document...

Štimac, M. (2008). Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Štimac, Marina. "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Štimac, Marina. "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Štimac, M. (2008). 'Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Štimac M. Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

M. Štimac, "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186