prikaz prve stranice dokumenta Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira

Štimac, Marina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Štimac, M. (2008). Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Štimac, Marina. "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Štimac, Marina. "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Štimac, M. (2008). 'Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Štimac M. Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

M. Štimac, "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.