Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Štimac, M. (2008). Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186
Štimac, Marina. "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186
Štimac, Marina. "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186
Štimac, M. (2008). 'Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186
Štimac M. Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186
M. Štimac, "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186