diplomski rad
Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira

Marina Štimac (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Štimac, M. (2008). Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Štimac, Marina. "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Štimac, Marina. "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Štimac, M. (2008). 'Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

Štimac M. Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186

M. Štimac, "Karakterizacija sojeva bakterija mliječne kiseline izoliranih iz tradicionalnog svježeg sira", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:457186