University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Županić, T. (2008). Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775837
Županić, Tanja. "Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775837
Županić, Tanja. "Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775837
Županić, T. (2008). 'Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775837
Županić T. Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775837
T. Županić, "Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775837