prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet

Županić, Tanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Citirajte ovaj rad

Županić, T. (2008). Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775837

Županić, Tanja. "Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775837

Županić, Tanja. "Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775837

Županić, T. (2008). 'Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775837

Županić T. Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775837

T. Županić, "Utjecaj procesa preradbe sirovog kakao zrna na polifenolne spojeve i njihov antioksidacijski kapacitet", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:775837

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.