master's thesis
Influence of high intensity ultrasound with different probe diameter on degree of homogenization and physical properties of cow milk

Kornelija Tot (2009)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations
Cite this document...

Tot, K. (2009). Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva kravljeg mllijeka (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616357

Tot, Kornelija. "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva kravljeg mllijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616357

Tot, Kornelija. "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva kravljeg mllijeka." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616357

Tot, K. (2009). 'Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva kravljeg mllijeka', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616357

Tot K. Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva kravljeg mllijeka [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616357

K. Tot, "Utjecaj promjera sonde ultrazvuka visokog intenziteta na stupanj homogenizacije i fizikalna svojstva kravljeg mllijeka", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:616357