prikaz prve stranice dokumenta Antibakterijsko djelovanje eteričnih ulja kadulje, ružmarina, cimeta i lavande na bakteriju Listeria monocytogenes
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Antibakterijsko djelovanje eteričnih ulja kadulje, ružmarina, cimeta i lavande na bakteriju Listeria monocytogenes

Pavlović, Ivana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Biochemical Engineering
Laboratory for General Microbiology and Food Microbiology

Cite this document

Pavlović, I. (2009). Antibakterijsko djelovanje eteričnih ulja kadulje, ružmarina, cimeta i lavande na bakteriju Listeria monocytogenes (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840901

Pavlović, Ivana. "Antibakterijsko djelovanje eteričnih ulja kadulje, ružmarina, cimeta i lavande na bakteriju Listeria monocytogenes." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840901

Pavlović, Ivana. "Antibakterijsko djelovanje eteričnih ulja kadulje, ružmarina, cimeta i lavande na bakteriju Listeria monocytogenes." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840901

Pavlović, I. (2009). 'Antibakterijsko djelovanje eteričnih ulja kadulje, ružmarina, cimeta i lavande na bakteriju Listeria monocytogenes', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840901

Pavlović I. Antibakterijsko djelovanje eteričnih ulja kadulje, ružmarina, cimeta i lavande na bakteriju Listeria monocytogenes [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840901

I. Pavlović, "Antibakterijsko djelovanje eteričnih ulja kadulje, ružmarina, cimeta i lavande na bakteriju Listeria monocytogenes", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:840901

Please login to the repository to save this object to your list.