University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Milk and Milk Products
Cite this document
Budiša, M. (2009). Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526
Budiša, Meri. "Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526
Budiša, Meri. "Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526
Budiša, M. (2009). 'Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 03 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526
Budiša M. Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 October 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526
M. Budiša, "Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526