prikaz prve stranice dokumenta Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku

Budiša, Meri
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Milk and Milk Products

Cite this document

Budiša, M. (2009). Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526

Budiša, Meri. "Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526

Budiša, Meri. "Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526

Budiša, M. (2009). 'Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 20 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526

Budiša M. Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 April 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526

M. Budiša, "Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526

Please login to the repository to save this object to your list.