diplomski rad
Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku

Meri Budiša (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Budiša, M. (2009). Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526

Budiša, Meri. "Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526

Budiša, Meri. "Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526

Budiša, M. (2009). 'Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526

Budiša M. Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526

M. Budiša, "Usporedba acidobutirometrijske i ekstrakcijske metode određivanja masti u mliječnim proizvodima i u sojinom mlijeku", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:280526