University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Antibiotic, Enzyme, Probiotic and Starter Cultures Technology
Cite this document
Kujundžić, Đ. (2009). Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8 (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905751
Kujundžić, Đurđica. "Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905751
Kujundžić, Đurđica. "Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905751
Kujundžić, Đ. (2009). 'Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 July 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905751
Kujundžić Đ. Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8 [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 July 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905751
Đ. Kujundžić, "Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905751