prikaz prve stranice dokumenta Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8

Kujundžić, Đurđica
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura

Citirajte ovaj rad

Kujundžić, Đ. (2009). Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8 (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905751

Kujundžić, Đurđica. "Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905751

Kujundžić, Đurđica. "Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905751

Kujundžić, Đ. (2009). 'Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905751

Kujundžić Đ. Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905751

Đ. Kujundžić, "Ispitivanje potencijalnog probiotičkog djelovanja bakterijskih sojeva Enterococcus faecium A7 i Lactobacillus fermentum A8", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:905751

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.