University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering
Cite this document
Cebin, J. (2009). Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590
Cebin, Jurica. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590
Cebin, Jurica. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590
Cebin, J. (2009). 'Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 13 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590
Cebin J. Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2009 [cited 2024 October 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590
J. Cebin, "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2009. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590