diplomski rad
Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja

Jurica Cebin (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Cebin, J. (2009). Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590

Cebin, Jurica. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590

Cebin, Jurica. "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590

Cebin, J. (2009). 'Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590

Cebin J. Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590

J. Cebin, "Promjena polifenolnog sastava i antioksidacijskog kapaciteta u sjemenki grožđa sorte Teran tijekom dozrijevanja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:353590