prikaz prve stranice dokumenta Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)

Brala, Ana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing

Cite this document

Brala, A. (2008). Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017

Brala, Ana. "Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017

Brala, Ana. "Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017

Brala, A. (2008). 'Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 09 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017

Brala A. Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017

A. Brala, "Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017

Please login to the repository to save this object to your list.