master's thesis
Determination of different groups of fenolic compounds and antioxidant in blueberries (Vaccinium corymbosum L.)

Ana Brala (2008)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document...

Brala, A. (2008). Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017

Brala, Ana. "Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017

Brala, Ana. "Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017

Brala, A. (2008). 'Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017

Brala A. Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017

A. Brala, "Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017