University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Technology of Fruits and Vegetables Preservation and Processing
Cite this document
Brala, A. (2008). Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.) (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017
Brala, Ana. "Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017
Brala, Ana. "Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017
Brala, A. (2008). 'Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 29 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017
Brala A. Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.) [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 March 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017
A. Brala, "Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017