Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Brala, A. (2008). Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017
Brala, Ana. "Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017
Brala, Ana. "Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017
Brala, A. (2008). 'Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017
Brala A. Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017
A. Brala, "Određivanje različitih skupina fenolnih spojeva i antioksidacijskog kapaciteta u borovnicama (Vaccinium corymbosum L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:005017