prikaz prve stranice dokumenta Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla

Favro, Vanja
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Quality Control
Laboratory for Food Quality Control

Cite this document

Favro, V. (2008). Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389

Favro, Vanja. "Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389

Favro, Vanja. "Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389

Favro, V. (2008). 'Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389

Favro V. Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389

V. Favro, "Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389

Please login to the repository to save this object to your list.