Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Favro, V. (2008). Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389
Favro, Vanja. "Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389
Favro, Vanja. "Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389
Favro, V. (2008). 'Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389
Favro V. Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389
V. Favro, "Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389