prikaz prve stranice dokumenta Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla

Favro, Vanja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji

Citirajte ovaj rad

Favro, V. (2008). Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389

Favro, Vanja. "Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389

Favro, Vanja. "Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389

Favro, V. (2008). 'Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389

Favro V. Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389

V. Favro, "Promjene kvalitete ulja tijekom prženja namirnica životinjskog porijekla", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:904389

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.