master's thesis
Effects of milling equipment on particle size and physico-chemical properties of wheat milling products

Lana Horvat (2008)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Process Engineering
Laboratory for Unit Operations
Cite this document...

Horvat, L. (2008). Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337

Horvat, Lana. "Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337

Horvat, Lana. "Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337

Horvat, L. (2008). 'Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337

Horvat L. Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337

L. Horvat, "Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337