Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Horvat, L. (2008). Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337
Horvat, Lana. "Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337
Horvat, Lana. "Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337
Horvat, L. (2008). 'Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337
Horvat L. Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 13.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337
L. Horvat, "Utjecaj uređaja za mljevenje na veličinu čestica i fizikalno kemijski sastav mlinskih proizvoda od pšenice", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:604337