prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola

Nišević, Dragana
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Fermentation and Yeast Technology

Cite this document

Nišević, D. (2008). Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Nišević, Dragana. "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Nišević, Dragana. "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Nišević, D. (2008). 'Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Nišević D. Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

D. Nišević, "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Please login to the repository to save this object to your list.