master's thesis
Effect of different types of raw material and amount of nutrients salts on multiplication of yeast Saccharomyces cerevisiae in the production of rafined ethanol

Dragana Nišević (2008)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Fermentation and Yeast Technology
Cite this document...

Nišević, D. (2008). Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Nišević, Dragana. "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Nišević, Dragana. "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Nišević, D. (2008). 'Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 19 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

Nišević D. Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2019 August 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273

D. Nišević, "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273