University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Fermentation and Yeast Technology
Cite this document
Nišević, D. (2008). Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273
Nišević, Dragana. "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273
Nišević, Dragana. "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273
Nišević, D. (2008). 'Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273
Nišević D. Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273
D. Nišević, "Utjecaj različitih vrsta sirovina i količina hranjivih soli na umnožavanje kvasca Saccharomyces cerevisiae kod proizvodnje rafiniranog etanola", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:903273