master's thesis
Polyphenolic composition and antioxidant properties of commercial fruit tea infusions

Nikolina Bukovac (2008)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Cite this document...

Bukovac, N. (2008). Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705722

Bukovac, Nikolina. "Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705722

Bukovac, Nikolina. "Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705722

Bukovac, N. (2008). 'Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705722

Bukovac N. Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705722

N. Bukovac, "Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705722