prikaz prve stranice dokumenta Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda

Bukovac, Nikolina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Bukovac, N. (2008). Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705722

Bukovac, Nikolina. "Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705722

Bukovac, Nikolina. "Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705722

Bukovac, N. (2008). 'Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705722

Bukovac N. Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705722

N. Bukovac, "Polifenolni sastav i antioksidacijska svojstva komercijalnih voćnih čajeva: utjecaj dodatka askorbinske kiseline i meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:705722

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.