prikaz prve stranice dokumenta Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama

Matasić, Martina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology

Cite this document

Matasić, M. (2008). Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917213

Matasić, Martina. "Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917213

Matasić, Martina. "Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917213

Matasić, M. (2008). 'Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917213

Matasić M. Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917213

M. Matasić, "Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917213

Please login to the repository to save this object to your list.