University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology
Cite this document
Matasić, M. (2008). Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917213
Matasić, Martina. "Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917213
Matasić, Martina. "Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917213
Matasić, M. (2008). 'Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917213
Matasić M. Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2008 [cited 2024 October 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917213
M. Matasić, "Antioksidacijski kapacitet polifenolnih spojeva različitih struktura istražen UV/VIS i spektrofluorimetrijskim metodama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2008. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:917213