master's thesis
Observing of physical-chemical and sensory properties of pectin and agar-agar jelly confections during storage

Helena Pap (2007)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document...

Pap, H. (2007). Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734

Pap, Helena. "Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734

Pap, Helena. "Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734

Pap, H. (2007). 'Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 24 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734

Pap H. Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2019 August 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734

H. Pap, "Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734