diplomski rad
Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja

Helena Pap (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Pap, H. (2007). Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734

Pap, Helena. "Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734

Pap, Helena. "Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734

Pap, H. (2007). 'Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734

Pap H. Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734

H. Pap, "Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734