Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Pap, H. (2007). Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734
Pap, Helena. "Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734
Pap, Helena. "Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734
Pap, H. (2007). 'Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734
Pap H. Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734
H. Pap, "Promjene fizikalno-kemijskih i senzorskih svojstava pektinskih i agar-agar žele bombona tijekom skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:574734