University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Chemistry and Technology of Carbohydrates and Confectionery Products
Cite this document
Kovač, M. (2007). Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
Kovač, Maja. "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
Kovač, Maja. "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
Kovač, M. (2007). 'Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 07 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
Kovač M. Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 October 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226
M. Kovač, "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226