diplomski rad
Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja

Maja Kovač (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad

Kovač, M. (2007). Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226

Kovač, Maja. "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226

Kovač, Maja. "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226

Kovač, M. (2007). 'Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226

Kovač M. Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226

M. Kovač, "Fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet različito pripremljenih ekstrakata bijelog i zelenog čaja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124226