prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica

Mikić, Mara (2007)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for Physical Chemistry and Corrosion

Cite this document

Mikić, M. (2007). Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704

Mikić, Mara. "Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704

Mikić, Mara. "Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704

Mikić, M. (2007). 'Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 04 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704

Mikić M. Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2020 July 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704

M. Mikić, "Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704

Islandora Bookmark - Please login to use this feature