Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za kemiju i biokemiju Laboratorij za fizikalnu kemiju i koroziju
Citirajte ovaj rad
Mikić, M. (2007). Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704
Mikić, Mara. "Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704
Mikić, Mara. "Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704
Mikić, M. (2007). 'Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704
Mikić M. Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 03.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704
M. Mikić, "Utjecaj pakiranja i uvjeta skladištenja na fizikalno-kemijske parametre brzofermentiranih kobasica", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:202704