University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Chemistry and Biochemistry Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis
Cite this document
Palčić, M. (2007). Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597629
Palčić, Marina. "Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597629
Palčić, Marina. "Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597629
Palčić, M. (2007). 'Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597629
Palčić M. Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597629
M. Palčić, "Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597629