prikaz prve stranice dokumenta Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu

Palčić, Marina
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Chemistry and Biochemistry
Laboratory for General and Inorganic Chemistry and Electroanalysis

Cite this document

Palčić, M. (2007). Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597629

Palčić, Marina. "Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597629

Palčić, Marina. "Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597629

Palčić, M. (2007). 'Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597629

Palčić M. Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597629

M. Palčić, "Spektrofotometrijsko i kemometričko razdvajanje apsorpcijskih spektara pri određivanju azo bojila u dijetalnom sirupu", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:597629

Please login to the repository to save this object to your list.