master's thesis
Comparison of sensory and physico-chemical properties of different types of dry-cured hams

Ivana Žilić (2016)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document...

Žilić, I. (2016). Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

Žilić, Ivana. "Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

Žilić, Ivana. "Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

Žilić, I. (2016). 'Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

Žilić I. Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

I. Žilić, "Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984