University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Food Engineering Laboratory for Meat and Fish Technology
Cite this document
Žilić, I. (2016). Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984
Žilić, Ivana. "Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984
Žilić, Ivana. "Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984
Žilić, I. (2016). 'Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 05 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984
Žilić I. Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2016 [cited 2024 October 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984
I. Žilić, "Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984