diplomski rad
Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta

Ivana Žilić (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Žilić, I. (2016). Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

Žilić, Ivana. "Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

Žilić, Ivana. "Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

Žilić, I. (2016). 'Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

Žilić I. Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984

I. Žilić, "Usporedba senzorskih i fizikalno-kemijskih svojstava različitih vrsta pršuta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:934984