master's thesis
Effect of low-intensity ultrasound treatment on functional properties of whey proteins isolate

Mateja Koljnrekaj (2007)
University of Zagreb
Faculty of Food Technology and Biotechnology
Department of Food Engineering
Laboratory for Food Processes Engineering
Cite this document...

Koljnrekaj, M. (2007). Utjecaj djelovanja ultrazvuka niskog intenziteta na funkcionalna svojstva izolata proteina sirutke (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680770

Koljnrekaj, Mateja. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka niskog intenziteta na funkcionalna svojstva izolata proteina sirutke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680770

Koljnrekaj, Mateja. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka niskog intenziteta na funkcionalna svojstva izolata proteina sirutke." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680770

Koljnrekaj, M. (2007). 'Utjecaj djelovanja ultrazvuka niskog intenziteta na funkcionalna svojstva izolata proteina sirutke', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 21 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680770

Koljnrekaj M. Utjecaj djelovanja ultrazvuka niskog intenziteta na funkcionalna svojstva izolata proteina sirutke [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2019 August 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680770

M. Koljnrekaj, "Utjecaj djelovanja ultrazvuka niskog intenziteta na funkcionalna svojstva izolata proteina sirutke", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680770