Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Koljnrekaj, M. (2007). Utjecaj djelovanja ultrazvuka niskog intenziteta na funkcionalna svojstva izolata proteina sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680770
Koljnrekaj, Mateja. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka niskog intenziteta na funkcionalna svojstva izolata proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680770
Koljnrekaj, Mateja. "Utjecaj djelovanja ultrazvuka niskog intenziteta na funkcionalna svojstva izolata proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680770
Koljnrekaj, M. (2007). 'Utjecaj djelovanja ultrazvuka niskog intenziteta na funkcionalna svojstva izolata proteina sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680770
Koljnrekaj M. Utjecaj djelovanja ultrazvuka niskog intenziteta na funkcionalna svojstva izolata proteina sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680770
M. Koljnrekaj, "Utjecaj djelovanja ultrazvuka niskog intenziteta na funkcionalna svojstva izolata proteina sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680770