University of Zagreb Faculty of Food Technology and Biotechnology Department of Biochemical Engineering Laboratory for Cell Technology, Application and Biotransformations
Cite this document
Kurek, K. (2007). Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama (Master's thesis). Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682
Kurek, Karmen. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682
Kurek, Karmen. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama." Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682
Kurek, K. (2007). 'Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama', Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, accessed 14 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682
Kurek K. Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama [Master's thesis]. Zagreb: University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology; 2007 [cited 2024 October 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682
K. Kurek, "Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama", Master's thesis, University of Zagreb, Faculty of Food Technology and Biotechnology, Zagreb, 2007. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682