diplomski rad
Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama

Karmen Kurek (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad...

Kurek, K. (2007). Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682

Kurek, Karmen. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682

Kurek, Karmen. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682

Kurek, K. (2007). 'Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682

Kurek K. Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682

K. Kurek, "Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682