Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Kurek, K. (2007). Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682
Kurek, Karmen. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682
Kurek, Karmen. "Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682
Kurek, K. (2007). 'Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682
Kurek K. Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682
K. Kurek, "Određivanje antioksidacijske aktivnosti kakao masa različita podrijetla DPPH i ORAC-metodama", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:718682